Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Kappop Met Accessoires, 13 Delig

17,99

visibility
shopping_cart

Kappop Met Make-Up

Vanaf 5 jaar

20,49

visibility
shopping_cart

Kappop Emma Beauty

21,99

visibility
shopping_cart

Kappop Bella Styling

23,49

visibility
shopping_cart

Kappop Met Make-Up Princes

Vanaf 5 jaar

30,49

visibility
shopping_cart

Theo Klein Miss Carolie Kappop

34,99

visibility

Corolle Kappop Haarstyling

59,49

visibility

Götz Kaphoofd, bruin haar, bruine ogen (Inhoud: 58-delig)

75,49

visibility

Götz Kaphoofd, blond haar, blauwe ogen (Inhoud: 58-delig)

75,49

Kappoppen van Poppenspecialist

Met kappoppen, ofwel kaphoofden, kun je je lol niet op: van de mooiste kapsels tot waanzinnige creaties van make-up. De kappoppen worden geleverd met verschillende accessoires, zoals een föhn, haarspeldjes en make-up. Net als de ‘Corolle kappop haarstyling’ met allerlei versiersels. Kappoppen zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te krijgen. Het is de ideale cadeautip! Wil je meer weten over een specifieke kappop? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.

Groot assortiment aan kappoppen


Kappoppen worden ook wel kaphoofden, opmaakpoppen en opmaakhoofden genoemd. Hoe je ze ook noemt: wij garanderen plezier. Ideaal voor kapsters en visagisten in de dop. Maak vlechten, paardenstaarten of andere creaties in het haar of de mooiste versiering op het gezicht van je favoriete kappop. Zo kun je je kaphoofd er steeds weer anders uit laten zien. Wist je dat we zelfs kappoppen in de vorm van een eenhoorn hebben? Bekijk ‘m hier!

Kappoppen kopen

Kaphoofden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, maar dat wil niet zeggen dat jongeren en soms zelfs volwassen geen plezier kunnen hebben met het stijlen en opmaken van de poppen. Kappoppen worden geleverd met allerlei accessoires voor het haar, zoals haarborstels, kammetjes, kralen, clips en elastiekjes. Sommige kappoppen zijn ook zeer geschikt om op te maken, zoals je kind als visagist in spé los kan gaan. Deze kappop met make-up leent zich daar uitstekend voor.

Kaphoofden: de keuze is reuze

Het is misschien een open deur, maar we vermelden het toch maar even: kappoppen zijn niet geschikt om te knippen. Het haar van kaphoofden groeit niet aan, het is dus wel goed om een oogje in het zeil te houden wanneer je kind van plan is om haar of zijn kniptalent te laten zien. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos als het om stijlen en opmaken van de kappop gaat. Het is niet alleen een genot om met de kappop aan de slag te gaan, maar ook om te zien hoe je kind aan de slag gaat. Dat geldt ook voor deze prinssen kappop. Het is een plaatje om te zien!

Vragen over kappoppen?

Wil je meer weten over kappoppen? Wij bieden support met een glimlach! Bel naar 0488-443766 voor al je vragen of e-mail naar info@poppenspecialist.nl. Wij staan van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Wil je liever langskomen om al onze kaphoofden te bewonderen? Dat kan van maandag tot en met vrijdag op afspraak. Op zaterdag ben je tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom.