Afmetingen poppen 0 t/m 30 centimet

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Afmetingen poppen 31 t/m 40 centime

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Afmetingen poppen 41 t/m 50 centime

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Afmetingen poppen 51 t/m 65 centime

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Poppen per afmeting van Poppenspecialist

Heb je interesse in levensechte poppen, maar weet je nog niet welke afmeting? Op onze site staan verschillende formaten levensechte poppen, waaronder Arias poppen en Llorens poppen. Je hoeft alleen maar je voorkeur aan te vinken! Ons assortiment bestaat uit: poppen van 0 tot 30 centimeter, van 31 tot 40 centimeter, van 41 tot 50 centimeter en van 51 tot 65 centimeter. Hier vind je alle poppen per afmeting. Wil je meer weten over een specifieke babypop, zoals de Paola Reina? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.

Paola Reina poppen per afmeting

Paola Reina poppen worden ook wel Spaanse poppen genoemd, omdat ze daar worden gemaakt. Maar het is niet hun Spaanse roots dat deze poppen zo bijzonder maakt, dat is de geur. Een Reina pop ruikt naar vanille. Daarnaast zijn ze populair omdat iedereen zich kan identificeren met de levensechte poppen, ongeacht geslacht of cultuur. Dat is ook het doel van de fabrikant: grenzen tussen etnische groeperingen doorbreken. Wij hebben verschillende afmetingen: Spaanse babypoppen van 10 tot 20 centimeter, Paola poppen van 21 tot 30 centimeter, Paola Reina poppen van 31 tot 40 centimeter, Paola’s van 41 tot 50 centimeter en Reina’s die groter zijn dan 50 centimeter.

Arias poppen per afmeting

Arias poppen zijn te herkennen aan de gedetailleerde afwerking en worden ook in Spanje geproduceerd. Van betoverende ogen tot fijne karakteristieken: het zijn stuk voor stuk pareltjes. Net als de Paola Reina poppen hebben we ook verschillende maten in Arias poppen. Dit zijn ze: Arias poppen van 10 tot 20 centimeter, van 21 tot 30 centimeter, van 31 tot 40 centimeter, van 41 tot 50 centimeter en poppen  van het merk Arias die groter zijn dan 50 centimeter.

Llorens poppen per afmeting

Net als Arias poppen en Paola Reina poppen worden Llorens poppen Spaanse poppen genoemd. Ook deze levensechte worden eveneens in Spanje gemaakt. Wij hebben verschillende afmetingen Llorens poppen: van 10 tot 20 centimeter, van 21 tot 30 centimeter, van 31 tot 40 centimeter, van 41 tot 50 centimeter en Llorens poppen die groter zijn dan 50 centimeter. De Spaanse babypop van het merk Llorens is er voor iedere liefhebber.

Breed assortiment aan levensechte poppen


Ons assortiment bestaat niet alleen uit levensechte poppen per afmeting, maar ook uit kappoppen. Kappoppen worden ook wel kaphoofden, opmaakpoppen en opmaakhoofden genoemd. Ze zijn ideaal voor kapsters en visagisten in de dop! Naast kappoppen leveren wij ook vele accessoires voor je favoriete babypop. Van kleertjes tot schoentjes, van poppenstoelen tot bedden en van babywagens tot poppenluiers en andere verzorgingsproducten.

Meer weten over poppen per afmeting?

Wil je meer weten over levensechte poppen per afmeting? Wij bieden support met een glimlach! Bel naar 0488-443766 voor al je vragen of e-mail naar info@poppenspecialist.nl. Wij staan van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Wil je liever langskomen om al onze poppen per afmeting te bewonderen? Dat kan van maandag tot en met vrijdag op afspraak. Op zaterdag ben je tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom.