filter_list

Gebruik filter

Weergave:
  4 / 4  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Llorens pop Tina met slaapzak - 44cm

87,99

visibility
shopping_cart

Llorens pop Tina met wolk kleed - 43 cm

77,98

visibility
shopping_cart

Llorens pop Valeria happy birthday - 28cm

33,49

visibility
shopping_cart

Paola Reina Pop Reborn Real Baby Donker Meisje Met Haar 45Cm

119,99

visibility
shopping_cart

Paola Reina Pop Reborn Real Baby Donkere Jongen Met Haar 45Cm

119,99

  1 2 3  4   

Levensechte poppen van Poppenspecialist

Heb je interesse in levensechte poppen? Dat snappen we maar al te goed. Ons assortiment poppen is bijna niet van echt te onderscheiden. Arias poppen, Llorens poppen, Paola Reina poppen: we hebben een breed aanbod aan levensechte babypoppen. Wil je meer weten over een specifieke babypop? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-443766.

Kies je favoriete levensechte pop op afmeting

Een levensechte pop is niet alleen ontzettend leuk om te kopen, maar ook om te krijgen. Ons assortiment bestaat uit levensechte babypoppen in verschillende formaten: van 0 tot 30 centimeter, van 31 tot 40 centimeter, van 41 tot 50 centimeter en van 51 tot 65 centimeter. Op deze pagina vind je levensechte poppen per afmeting. Oké, zeg eens eerlijk: onze levensechte poppen zijn toch bijna te mooi om cadeau te doen. Die wil je het allerliefst zelf houden, niet waar?
 

Levensechte babypoppen en accessoires

Levensechte babypoppen zijn fantastische verzamelitems. Sommige liefhebbers kunnen er geen genoeg van krijgen. Het plezier wordt alleen maar groter met de vele accessoires voor je favoriete babypop. Van kleertjes tot schoentjes, van poppenstoelen tot bedden en van babywagens tot poppenluiers en andere verzorgingsproducten. Je kunt je lol niet op!
 

Levensechte babypop en andere poppen

Heb je al een favoriete, levensechte babypop? Kappoppen zijn ook razend populair. Met kappoppen, ofwel kaphoofden, kun je alle kanten op. Van de mooiste haarcreaties tot waanzinnige kunstwerken van make-up. De kappoppen worden geleverd met verschillende accessoires, zoals een föhn, haarspeldjes en make-up. Een kappop in de vorm van een eenhoorn? De keuze is reuze. 

Poppen die levensecht lijken: groot assortiment

Van poppen die levensecht lijken heb je jarenlang plezier. Onze favorieten zijn de Arias poppen, Llorens poppen en Paola Reina poppen. Deze pareltjes hebben we in verschillende afmetingen en modellen. Met kleding of zonder, jongetjes en meisjes, in een dekentje of een draagmand, met balletkleding en gekleed in een kleurrijk kostuum. Laat je verrassen door ons aanbod!
 

Vragen over levensechte poppen?

Wil je meer informatie over levensechte poppen? Wij bieden support met een glimlach! Bel naar 0488-443766 voor al je vragen of e-mail naar info@poppenspecialist.nl. Wij staan van 08.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Wil je liever langskomen om al onze levensechte babypoppen te bewonderen? Dat kan van maandag tot en met vrijdag op afspraak. Op zaterdag ben je tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom.